Reserveer
Loading...
Diner2018-10-11T09:37:56+00:00

Voorgerechten

Steak tartaar op toast met truffelmayonaise €15,50
Pata negra (Iberico-ham) met gegrilde peer €16,50
Bawykov zalm aan tafel gerookt €15,50
Cocktail van Hollandse garnalen €16,50
Ganzenlever terrine met kruidkoek en appelstroop €18,00
Drieluik van ganzenlever (terrine, crème brûlee en krullen) €18,00

Soepen

Bospaddenstoelensoep €8,75
Bisque van schaaldieren met toast en rouille €10,00

Warme Voorgerechten

Gamba’s met noodles op oosterse wijze bereid €16,00
Krokant gebakken zwezerik met truffelrisotto €17,50
Chefs burger, gebakken ganzenlever met appel €18,00

Hoofdgerechten van Vis

Afhankelijk van het aanbod op de markt

Hoofdgerechten van Vlees en Gevogelte

Langzaam gegaarde sukade geserveerd met eigen jus €24,50
Confit de canard met zuurkool €24,50
Gebraden hertenrugfilet met rode kool €26,50
Gebakken tournedos met truffelsaus
Supplement gebakken ganzenlever en truffelsaus € 5,00
€26,50

Bij veel van onze gerechten is een supplement van ganzenlever een verrijking van het gerecht.
Bespreek het met de bediening.

Menu “Le Barquichon”

Een dagelijks wisselend menu afhankelijk van het aanbod op de markt
3-gangen €35,00
4-gangen €40,00
5-gangen €47,50
Uitsluitend per tafel te bestellen

Heeft u een allergie? Meld het ons, dan kan de keuken hier rekening mee houden.

Gesloten voor de lunch

Wij zijn dicht met de lunch. Op aanvraag gaan wij open voor lunch vanaf 4 personen, en zullen wij tijdens deze lunch onze dinerkaart serveren.

Reserveer