Reserveer
Loading...
Diner 2018-02-12T10:21:51+00:00

Voorgerechten

Steak tartaar met een Parmezaan kletskop €15,00
Salade met gegrilde runderlende en mosterdmayonaise €15,00
Crostini met Bawykov zalm €15,50
Garnalencocktail van Hollandse garnalen €16,50
Ganzenlever terrine met vijgenconfituren €17,50
Drieluik van ganzenlever (terrine, crème brûlee en krullen) €17,50

Soepen

Bloemkoolsoep met amandelen €8,50
Bisque van schaaldieren met toast en rouille €9,00

Warme Voorgerechten

Gamba’s met saffraan risotto en limoenblad €15,00
Krokant gebakken zwezerik met aardpeer en appelstroop €16,50
Chefs burger, gebakken ganzenlever met appel €17,50

Hoofdgerechten van Vis

Afhankelijk van het aanbod op de markt

Hoofdgerechten van Vlees en Gevogelte

Langzaam gegaarde sukade geserveerd met eigen jus €23,50
Eendenborst met bieten/aceto jus €23,50
Gebraden parelhoender met truffel ingesmeerd €24,00
Gebakken tournedos met pepersaus
Supplement gebakken ganzenlever en truffelsaus € 4,50
€26,00

Bij veel van onze gerechten is een supplement van ganzenlever een verrijking van het gerecht.
Bespreek het met de bediening.

Menu “Le Barquichon”

Een dagelijks wisselend menu afhankelijk van het aanbod op de markt
3-gangen €33,50
4-gangen €39,50
5-gangen €46,50
Uitsluitend per tafel te bestellen

Heeft u een allergie? Meld het ons, dan kan de keuken hier rekening mee houden.

Sluitingsdagen Meivakantie

Wij zijn vanaf 30 april t/m 9 mei met vakantie, donderdag 10 mei bent u weer van harte welkom! Alvast reserveren? Dit kan online!

Wijnfeest

Zet u ook alvast het wijnfeest in uw agenda, zondag 13 mei (Moederdag) van 15.00 tot 18.00 uur.

Reserveer direct!

Reserveer