Reserveer
Loading...
Diner 2018-06-05T11:47:50+00:00

Voorgerechten

Steak tartaar met een crème van oude kaas €15,00
Vitello Tonato €15,00
Roos van Bawykov zalm en mierikswortel €15,50
Aardappelsalade met kreeft en Hollandse garnalen €18,50
Ganzenlever terrine met tomaten jam €17,50
Drieluik van ganzenlever (terrine, crème brûlee en krullen) €17,50

Soepen

Geroosterde paprikasoep met basilicum olie €8,50
Bisque van schaaldieren met toast en rouille €9,00

Warme Voorgerechten

Carpaccio van coquille, kaviaar en beurre blanc €16,50
Krokant gebakken zwezerik met snijboon en spekjes €16,50
Chefs burger, gebakken ganzenlever met appel €17,50

Hoofdgerechten van Vis

Afhankelijk van het aanbod op de markt

Hoofdgerechten van Vlees en Gevogelte

Langzaam gegaarde sukade geserveerd met eigen jus €23,50
Lamsrack met honing/tijm saus €26,00
Gegrilde kalfslende met vadouvan €25,00
Gebakken tournedos met truffelsaus
Supplement gebakken ganzenlever en truffelsaus € 4,50
€26,00

Bij veel van onze gerechten is een supplement van ganzenlever een verrijking van het gerecht.
Bespreek het met de bediening.

Menu “Le Barquichon”

Een dagelijks wisselend menu afhankelijk van het aanbod op de markt
3-gangen €33,50
4-gangen €39,50
5-gangen €46,50
Uitsluitend per tafel te bestellen

Heeft u een allergie? Meld het ons, dan kan de keuken hier rekening mee houden.

Baby Nieuws

Wij, Ellen en Michiel, zijn op 1 juli 2018 de trotse en zeer blijde ouders geworden van Mick. Moeder en zoon zijn gezond en maken het goed.

Nieuwe Openingstijden Lunch

Vanaf 18 juni 2018 zijn wij dicht met de lunch. Per 23 augustus zullen wij op aanvraag open gaan voor lunch vanaf 4 personen, en zullen wij tijdens deze lunch onze dinerkaart serveren.

Vakantie

Wij gaan vanaf 30 juli tot en met 22 augustus met vakantie en zijn dan gesloten. Reserven kan gewoon via de website.
Reserveer