Reserveer
Loading...
Over Le Barquichon 2017-12-20T16:15:42+00:00

Restaurant Le Barquichon bestaat al sinds 1 januari 1984. Dit werd opgericht door Bard Kiepe en John Spaans. Onder het genot van een goed glas wijn hebben zij ook de naam verzonnen, door hun twee namen te gebruiken en er een Frans tintje aan te geven.

Le Barquichon

Rita Kiepe, de vrouw van Bard, hielp ook mee in Le Barquichon. Zowel in de bediening als in de keuken. In het jaar 1987 stopte John met de zaak, waardoor Bard en Rita het samen voortzetten.
Bard kookte en Rita vermaakte de gasten. Zij hebben het 28 jaar lang volgehouden en kunnen de mooiste verhalen vertellen over wat zij allemaal hebben beleefd. Nu genieten ze van hun welverdiende pensioen en vragen wij, Ellen en Michiel, zo nu en dan advies, want dat kunnen zij als de beste met zoveel jaar ervaring!

Sfeerimpressie van Le Barquichon

Baby Nieuws

Wij, Ellen en Michiel, zijn op 1 juli 2018 de trotse en zeer blijde ouders geworden van Mick. Moeder en zoon zijn gezond en maken het goed.

Nieuwe Openingstijden Lunch

Vanaf 18 juni 2018 zijn wij dicht met de lunch. Per 23 augustus zullen wij op aanvraag open gaan voor lunch vanaf 4 personen, en zullen wij tijdens deze lunch onze dinerkaart serveren.

Vakantie

Wij gaan vanaf 30 juli tot en met 22 augustus met vakantie en zijn dan gesloten. Reserven kan gewoon via de website.
Reserveer