Voorgerechten

Zalm ‘Bawykov’, tartelette en mierikswortel €18,00
Wildzwijn, gerookte eendenborst en salade €18,00

Tussengerechten

Coquille, knolselderij en schaaldierensaus €20,00
Fazant, rouleau met zuurkool en gevogelte saus €20,00

Hoofdgerechten

Griet (bakken of grillen) met beurre blanc saus €29,00
Hertenrugfilet met specerijensaus €30,00
Tournedos met truffelsaus €29,00

Nagerechten

Dessert van de dag €12,00
Dessert Historique de ‘Huygens’ (kaneel panna cotta) €13,00
Moulleux met vanille-ijs €14,00
Kaas met garnituur van het ‘Proefhuys’ €17,00

Specials

Steak tartaar met truffelmayonaise €17,00
Ibérico ham met amandelen €17,00
Bisque van schaaldieren met kreeft €18,00
Terrine van ganzenlever met brioche €23,00
3-luik van ganzenlever €25,00
Gebakken ganzenlever met appel €25,00
Zwezerik, krokant gebakken €25,00

Wij werken uitsluitend met Foie Royale, een ethisch geproduceerd alternatief voor foie gras met dezelfde smaak en textuur, maar zonder dwangvoeding.

Menu “Le Barquichon”

Dit menu is samengesteld door de chef met gerechten die speciaal worden gemaakt buiten de kaart om.
4-gangen €53,-
5-gangen €63,-
6-gangen €73,-

Heeft u een allergie? Meld het ons, dan kan de keuken hier rekening mee houden.