Voorgerechten
Gerookte paling van Eveleens met brioche | €18,00 |
Salade ibérico ham, tomaat en gerookte olijfolie | €17,00 |
Tussengerechten
Coquilles met zeekraal, kerrie en limoen | €19,00 |
Lamsrump met honing-tijmsaus | €19,00 |
Hoofdgerechten
Tarbot (bakken of grillen) met beurre blanc saus | €29,00 |
Entrecote gegrild met beurre Café de Paris | €29,00 |
Nagerechten
Dessert van de dag | €12,00 |
Dessert Historique de ‘Huygens’ (vanille panna cotta) | €13,00 |
Moulleux met vanille-ijs | €13,00 |
Kaas met garnituur van het ‘Proefhuys’ | €17,00 |
Specials
Steak tartaar met truffelmayonaise | €17,00 |
Ibérico ham met amandelen | €17,00 |
Bisque van schaaldieren met kreeft | €18,00 |
Terrine van ganzenlever met brioche | €23,00 |
3-luik van ganzenlever | €25,00 |
Gebakken ganzenlever met appel | €25,00 |
Krokant gebakken zwezerik | €24,00 |
Wij werken uitsluitend met Foie Royale, een ethisch geproduceerd alternatief voor foie gras met dezelfde smaak en textuur, maar zonder dwangvoeding.
Menu “Le Barquichon”
Dit menu is samengesteld door de chef met gerechten die speciaal worden gemaakt buiten de à la carte kaart om. | |
4-gangen | €53,- |
5-gangen | €63,- |
6-gangen | €73,- |