Voorgerechten
| Zalm ‘Bawykov’, tartelette en mierikswortel | €18,00 |
| Wildzwijn, gerookte eendenborst en salade | €18,00 |
Tussengerechten
| Coquille, knolselderij en schaaldierensaus | €20,00 |
| Fazant, rouleau met zuurkool en gevogelte saus | €20,00 |
Hoofdgerechten
| Griet (bakken of grillen) met beurre blanc saus | €29,00 |
| Hertenrugfilet met specerijensaus | €30,00 |
| Tournedos met truffelsaus | €29,00 |
Nagerechten
| Dessert van de dag | €12,00 |
| Dessert Historique de ‘Huygens’ (kaneel panna cotta) | €13,00 |
| Moulleux met vanille-ijs | €14,00 |
| Kaas met garnituur van het ‘Proefhuys’ | €17,00 |
Specials
| Steak tartaar met truffelmayonaise | €17,00 |
| Ibérico ham met amandelen | €17,00 |
| Bisque van schaaldieren met kreeft | €18,00 |
| Terrine van ganzenlever met brioche | €23,00 |
| 3-luik van ganzenlever | €25,00 |
| Gebakken ganzenlever met appel | €25,00 |
| Zwezerik, krokant gebakken | €25,00 |
Wij werken uitsluitend met Foie Royale, een ethisch geproduceerd alternatief voor foie gras met dezelfde smaak en textuur, maar zonder dwangvoeding.
Menu “Le Barquichon”
| Dit menu is samengesteld door de chef met gerechten die speciaal worden gemaakt buiten de kaart om. | |
| 4-gangen | €53,- |
| 5-gangen | €63,- |
| 6-gangen | €73,- |





