Le Barquichon komt bij u thuis deze Kerst

Op Kerstavond en 1ste Kerstdag staan wij voor u klaar. We hebben een aantal gerechten voor u in petto waar u thuis alleen nog de laatste hand aan hoeft te leggen of op hoeft te warmen. Hierbij leveren wij duidelijke instructies zodat u geen uren meer in de keuken staat. Tevens hebben wij een kleine selectie gemaakt uit onze wijnkaart die u kunt combineren met de gerechten.

Uiteraard kunt u ook de hele of halve terrine van ganzenlever bestellen zoals voorgaande jaren. Stel uw eigen diner samen met de gerechten van de kaart, van de borrel tot en met de koffie hebben wij alles in huis om er een mooie en smakelijke kerst van te maken.

U kunt bestellen tot 20 december 20.00 uur en uw diner ophalen op:

  • 24 december tussen 15.00 en 17.00 uur
  • 25 december tussen 12.00 en 14.00 uur

Bekijk op uw gemak onze menukaart en de passende wijnkaart op deze pagina, dan zien wij graag uw bestelling tegemoet.

Bestelformulier

Terrine van Ganzenlever

Hele terrine à 700 gram (voor 14 gasten) €84,00
Halve terrine à 350 gram (voor 7 gasten) €42,00

Voor bij de borrel

Brood met gezouten boter en olijven € 5,50
Pata Negra ham (80 gram gesneden) €15,00
Huisgemaakte bitterbal van truffelrisotto met truffelmayonaise (8 stuks zelf frituren) € 9,50
Truffelchips (per zak) € 4,50

Voorgerechten & Tussengerechten

Terrine van ganzenlever met suikerbrood €14,00
Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde appel €16,50
Salade gerookte eend, rillettes, granaatappel en sinaasappel
Supplement gekonfijte ganzenlever € 3,00
€10,00
Bawykov zalm met gerookte paling van Eveleens en biet €13,00
Bisque van schaaldieren met garnituur € 8,00
Huisgemaakte kreeftenravioli met saffraan bouillon €11,50

Hoofdgerechten Vis, Wild en Vlees

Gegrilde tarbot met haricots verts, crosne, aardappelgratin en morillesaus €19,00
Gebraden hertenrug met spruiten, spek, stoofpeer, aardappelgratin en specerijensaus €18,00
Gegrilde ossenhaas met spruiten, spek, paddenstoelen, aardappelgratin en truffelsaus
Supplement gebakken ganzenlever € 5,50
€17,00

Nagerechten

Dessert gemaakt van chocolade, pistache, kersen en macaron € 9,50
Kaas: Hollandse en Franse kazen van het ‘Proefhuys‘ € 9,50

Friandises

Zoetigheden voor 2 personen: Amandel – chocolade – vanille € 6,50

Heeft u een allergie? Meld het ons, dan kan de keuken hier rekening mee houden.

Wijnen

Wij hebben voor u een selectie gemaakt van fijne wijnen welke uitstekend passen bij bovenstaande gerechten.

Download Wijnkaart

Bestelformulier

    Uw Contactgegevens

    Voornaam:

    Achternaam:

    Email:

    Telefoonnummer:

    Uw Bestelling

    Terrine van Ganzenlever

    Hele terrine à 700 gram à €84:

    Halve terrine à 350 gram à €42 :

    Voor bij de borrel

    Brood met gezouten boter en olijven à €5,50:

    Pata Negra ham (80 gram gesneden) à €15:

    Huisgemaakte bitterbal (8 stuks) à €9,50:

    Truffelchips (per zak) à €4,50 :

    Voorgerechten & Tussengerechten

    Terrine van ganzenlever met suikerbrood à €14,00:

    Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde appel à €16,50:

    Salade gerookte eend à €10,00:

    Supplement gekonfijte ganzenlever à €3,00 :

    Bawykov zalm à €13,00:

    Bisque van schaaldieren à €8,00:

    Huisgemaakte kreeftenravioli à €11,50 :

    Hoofdgerechten Vis, Wild en Vlees

    Gegrilde tarbot à €19,00:

    Gebraden hertenrug à €18,00:

    Gegrilde ossenhaas à €17,00:

    Supplement gebakken ganzenlever à €5,50 :

    Nagerechten

    Dessert van chocolade, pistache, kersen, macaron à €9,50:

    Kaas van het ‘Proefhuys’ à €9,50:

    Friandises

    Zoetigheden voor 2 personen à €6,50:

    Wijnen

    Eerste fles wijn:

    Tweede fles wijn:

    Derde fles wijn:

    Vierde fles wijn:

    Vijfde fles wijn:

    Zesde fles wijn:

    Dag van afhalen:

    Vragen en opmerkingen kunt u hier kwijt: