Voorgerechten
| Bawykov zalm met asperge en tuinkruiden | €15,00 |
| Salade kwartel, Parmaham en ganzenlever | €16,00 |
Tussengerechten
| Kalfswang met knolselderij en paddenstoelen | €14,50 |
| Coquilles met risotto en beurre blanc saus | €16,00 |
Hoofdgerechten
| Bavette gegrild met vadouvan saus | €24,50 |
| Tarbot (gebakken of gegrild) antiboise | €26,50 |
Nagerechten
| Dessert van de dag | €9,50 |
| Moulleux met vanille-ijs | €11,50 |
| Kaas met garnituur | €12,50 |
Specials
| Terrine van ganzenlever met suikerbrood | €18,50 |
| 3-luik van ganzenlever | €18,50 |
| Chefs burger, gebakken ganzenlever met appel | €18,50 |
| Steak tartaar met truffelmayonaise | €14,50 |
| Bisque van schaaldieren met kreeft | €14,50 |
| Aspergesoep Royaal (ham, ei, aardappel) | €14,50 |
Menu “Le Barquichon”
| Laat u verrassen door de chef die voor u een menu samenstelt van gerechten uit de à la carte kaart. | |
| 3-gangen (V-H-N) | €40,00 |
| 3-gangen (V-T-H) | €42,00 |
| 4-gangen | €45,00 |
| 5-gangen | €55,00 |
| 6-gangen | €65,00 |