Voorgerechten

Bawykov zalm met avocado en Granny Smith €16,50
Kwartel met aardappel en ibérico ham €17,00

Tussengerechten

Langoustine met kalamansi en biet €18,00
Lamsrack met asperge en rozemarijnsaus €19,00

Hoofdgerechten

Griet (bakken/grillen) met saffraan beurre blanc €28,50
Entrecote gegrild met pepersaus €28,50

Nagerechten

Dessert van de dag €11,00
Dessert Historique de ‘Huygens’ (limoen panna cotta) €12,00
Moulleux met vanille-ijs €13,00
Kaas met garnituur €16,00

Specials

Steak tartaar met truffelmayonaise €17,00
Bisque van schaaldieren met kreeft €17,00
Ibérico ham met amandelen €17,00
Terrine van ganzenlever met brioche €23,00
3-luik van ganzenlever €25,00
Gebakken ganzenlever met appel €25,00
Krokant gebakken zwezerik €23,00

Menu “Le Barquichon”

Dit menu is samengesteld door de chef met gerechten die speciaal worden gemaakt buiten de à la carte kaart om.
4-gangen €50,00
5-gangen €60,00
6-gangen €70,00

Heeft u een allergie? Meld het ons, dan kan de keuken hier rekening mee houden.