Voorgerechten

Tonijn tartaar met komkommer en soja €16,00
Geplukte kwartel met tuinkruiden en toast €15,00

Tussengerechten

Open ravioli met gamba’s en kerrie €15,00
Lamsrack met ratatouille en saus van kriekbier
Ook als hoofdgerecht te bestellen
€16,50

Hoofdgerechten

Gebakken zeebaars met saus van Pernod €26,50
Gegrilde bavette met rode wijnsaus
Supplement gebakken ganzenlever € 6,-
€26,50

Nagerechten

Dessert van de dag €10,00
Dessert Historique de ‘Huygens’ (limoen panna cotta) €12,00
Moulleux met vanille-ijs €12,00
Kaas van het ‘Proefhuys’ met garnituur €14,00

Specials

Terrine van ganzenlever met suikerbrood €19,50
3-luik van ganzenlever €19,50
Chefs burger, gebakken ganzenlever met appel €19,50
Krokant gebakken zwezerik €19,50
Steak tartaar met truffelmayonaise €15,00
Bisque van schaaldieren met kreeft €15,00

Menu “Le Barquichon”

Laat u verrassen door de chef die voor u een menu samenstelt van gerechten uit de à la carte kaart.
4-gangen €47,00
5-gangen €57,00
6-gangen €67,00

Heeft u een allergie? Meld het ons, dan kan de keuken hier rekening mee houden.