Voorgerechten

Bawykov zalm met kataifi en kwartelei €16,50
Gerookte eendenborst met vijg en aceto €16,50

Tussengerechten

Gebakken gamba’s met saffraan en limoen €16,50
Langzaam gegaarde sukade met schorseneer €16,50

Hoofdgerechten

Tarbot (bakken/grillen) met Noilly Prat saus €27,50
Gegrilde entrecote met beurre Café de Paris €27,50

Nagerechten

Dessert van de dag €11,00
Dessert Historique de ‘Huygens’ (Tonkaboon) €12,00
Moulleux met vanille-ijs €13,00
Kaas met garnituur €15,00

Specials

Steak tartaar met truffelmayonaise €16,50
Bisque van schaaldieren met kreeft €16,50
Terrine van ganzenlever met brioche €20,00
3-luik van ganzenlever €20,00
Chefs burger, gebakken ganzenlever met appel €22,00
Krokant gebakken zwezerik €20,00

Menu “Le Barquichon”

Dit menu is samengesteld door de chef met gerechten die speciaal worden gemaakt buiten de à la carte kaart om.
4-gangen €49,00
5-gangen €59,00
6-gangen €69,00

Heeft u een allergie? Meld het ons, dan kan de keuken hier rekening mee houden.