Voorgerechten

Hollandse garnalen ‘De Klassieker’ €16,00
Kwartel, Parmaham, beukenzwam en truffel €16,00

Tussengerechten

Gebakken coquilles, pastinaak en hazelnoot €16,00
Gekonfijte eendenbout, zuurkool en specerijen €16,00

Hoofdgerechten

Tarbot (bakken/grillen) limoen beurre blanc €27,00
Gegrilde bavette met gekonfijte zilveruitjes
Supplement gebakken ganzenlever € 6,50
€27,00

Nagerechten

Dessert van de dag €10,00
Dessert Historique de ‘Huygens’ (vanille panna cotta) €12,00
Moulleux met vanille-ijs €13,00
Kaas van het ‘Proefhuys’ met garnituur €15,00

Specials

Terrine van ganzenlever met brioche €20,00
3-luik van ganzenlever €20,00
Chefs burger, gebakken ganzenlever met appel €20,00
Krokant gebakken zwezerik €20,00
Steak tartaar met truffelmayonaise €16,00
Bisque van schaaldieren met kreeft €16,00

Menu “Le Barquichon”

Laat u verrassen door de chef die voor u een menu samenstelt van gerechten uit de à la carte kaart.
4-gangen €49,00
5-gangen €59,00
6-gangen €69,00

Heeft u een allergie? Meld het ons, dan kan de keuken hier rekening mee houden.