Voorgerechten

Steak tartaar met piccalilly €15,50
Vitello tonnato €15,50
Bawykov zalm met flammkuche en crème fraîce €16,00
Kreeft met Hollandse garnalen en aardappel €19,50
Ganzenlever terrine met suikerbrood en jam €18,25
Drieluik van ganzenlever (terrine, crème brûlee en krullen) €18,25

Soepen

Gele paprika soep €8,75
Bisque van schaaldieren met toast en rouille €10,00

Warme Voorgerechten

Gamba’s met gazpacho en bosui €15,75
Gebakken zwezerik, asperge en saus van morille €17,50
Chefs burger, gebakken ganzenlever en appel €18,25

Hoofdgerechten van Vis

Tarbot filet met beurre blanc saus (gebakken of gegrild) dagprijs
Gebakken coquille met venkel en Pernod dagprijs

Hoofdgerechten van Vlees

Langzaam gegaarde sukade geserveerd met eigen jus €24,50
Lamsrack met kruiden en een jus van honing €26,50
Gebakken tournedos met truffelsaus
Supplement gebakken ganzenlever € 5,25
€26,50

Bij veel van onze gerechten is een supplement van ganzenlever een verrijking van het gerecht.
Bespreek het met de bediening.

Menu “Le Barquichon”

Een dagelijks wisselend menu afhankelijk van het aanbod op de markt
3-gangen €35,00
4-gangen €40,00
5-gangen €47,50
Uitsluitend per tafel te bestellen

Heeft u een allergie? Meld het ons, dan kan de keuken hier rekening mee houden.