Voorgerechten

Steak tartaar met parmezaanse kaas €15,50
Pata Negra (Spaanse iberico-ham) €16,50
Bawykov zalm met wakame en komkommer €16,00
Hollandse garnalen cocktail €16,00
Ganzenlever terrine met suikerbrood en PX €18,50
Drieluik van ganzenlever (terrine, crème brûlee en krullen) €18,50

Soepen

Bospaddenstoelen soep met ravioli €9,50
Bisque van schaaldieren met toast en rouille €11,00

Warme Voorgerechten

Coquille met hutspot en piccalilly €16,50
Gebakken zwezerik, topinamboer en beurre noisette €17,50
Chefs burger, gebakken ganzenlever en appel €18,50

Hoofdgerechten van Vis

Tarbot filet met beurre blanc saus (gebakken of gegrild) dagprijs
Op de huid gebakken wilde zeebaars met paprika dagprijs

Hoofdgerechten van Vlees

Langzaam gegaarde sukade geserveerd met eigen jus €24,50
Hertenrugfilet met rode kool €26,50
Gebakken tournedos met truffelsaus
Supplement gebakken ganzenlever € 5,50
€26,50

Bij veel van onze gerechten is een supplement van ganzenlever een verrijking van het gerecht.
Bespreek het met de bediening.

Menu “Le Barquichon”

Een dagelijks wisselend menu afhankelijk van het aanbod op de markt
3-gangen €35,00
4-gangen €40,00
5-gangen €47,50
Uitsluitend per tafel te bestellen

Heeft u een allergie? Meld het ons, dan kan de keuken hier rekening mee houden.