Voorgerechten

Steak tartaar met toast €15,00
Oosterse salade met ossenhaas €15,50
Vegetarische carpaccio met courgette en geitenkaas €14,50
Caesar salade met Bawykov zalm €16,00
Zes oesters met vinaigrette (per stuk € 3,50) €18,00
Ganzenlever terrine met jam €18,50
Drieluik van ganzenlever (terrine, crème brûlee en krullen) €18,50

Soepen

Bisque van schaaldieren met toast en rouille €11,00

Warme Voor- en Tussengerechten

Gamba’s met saffraan risotto, sereh en limoenblad €15,50
Gebakken zwezerik bloemkool, olijf en aceto €17,50
Chefs burger, gebakken ganzenlever en appel €18,50

Hoofdgerechten van Vis

Tarbot filet met beurre blanc saus (gebakken of gegrild) dagprijs
Winterkabeljauw met ongehutste pot dagprijs

Hoofdgerechten van Vlees

Langzaam gegaarde sukade geserveerd met eigen jus €24,50
Gebakken tournedos met truffelsaus
Supplement gebakken ganzenlever €5,50
€25,00
Gekonfijte eendenbout met zuurkool €24,00

Bij veel van onze gerechten is een supplement van ganzenlever een verrijking van het gerecht.
Bespreek het met de bediening.

Menu “Le Barquichon”

Een dagelijks wisselend menu afhankelijk van het aanbod op de markt
3-gangen €37,00
4-gangen €42,00
5-gangen €49,00
Uitsluitend per tafel te bestellen

Heeft u een allergie? Meld het ons, dan kan de keuken hier rekening mee houden.