Voorgerechten

Hollandse garnalen met aardappel €15,00
Pizza Carprese (vegetarisch) €14,00

Tussengerechten

Gebakken schol met venkel en prei €15,00
Lamsfilet met ratatouille €16,00

Hoofdgerechten

Gebraden ossenhaas met truffelsaus
Supplement gebakken ganzenlever € 5,50
€25,00
Tarbot met risotto en beurre blanc saus €26,50

Nagerechten

Barquichon’s ijsje €9,50
Moulleux met vanille roomijs €11,50

Specials

Terrine van ganzenlever met suikerbrood €18,50
3-luik van ganzenlever €18,50
Chefs burger, gebakken ganzenlever met appel €18,50
Krokant gebakken zwezerik €18,50
Wilt u 1 van bovenstaande specials in het menu? Dit kan tegen een meerprijs van €6,-
Steak tartaar met truffelmayonaise €14,50
Bisque van schaaldieren met kreeft €14,50
Wilt u 1 van bovenstaande specials in het menu? Dit kan tegen een meerprijs van €4,-

Menu “Le Barquichon”

Laat u verrassen door de chef die voor u een menu samenstelt van gerechten uit de à la carte kaart.
4-gangen €45,00
5-gangen €55,00
6-gangen €65,00

Heeft u een allergie? Meld het ons, dan kan de keuken hier rekening mee houden.