Voorgerechten
Bawykov zalm met avocado en Granny Smith | €16,50 |
Kwartel met aardappel en ibérico ham | €17,00 |
Tussengerechten
Langoustine met kalamansi en biet | €18,00 |
Lamsrack met asperge en rozemarijnsaus | €19,00 |
Hoofdgerechten
Griet (bakken/grillen) met saffraan beurre blanc | €28,50 |
Entrecote gegrild met pepersaus | €28,50 |
Nagerechten
Dessert van de dag | €11,00 |
Dessert Historique de ‘Huygens’ (limoen panna cotta) | €12,00 |
Moulleux met vanille-ijs | €13,00 |
Kaas met garnituur | €16,00 |
Specials
Steak tartaar met truffelmayonaise | €17,00 |
Bisque van schaaldieren met kreeft | €17,00 |
Ibérico ham met amandelen | €17,00 |
Terrine van ganzenlever met brioche | €23,00 |
3-luik van ganzenlever | €25,00 |
Gebakken ganzenlever met appel | €25,00 |
Krokant gebakken zwezerik | €23,00 |
Menu “Le Barquichon”
Dit menu is samengesteld door de chef met gerechten die speciaal worden gemaakt buiten de à la carte kaart om. | |
4-gangen | €50,00 |
5-gangen | €60,00 |
6-gangen | €70,00 |