Voorgerechten

Hollandse garnalencocktail met avocado €15,00
Pata Negra met meloen en toast €15,50

Tussengerechten

Kreeft met fregola en schaaldierensaus €16,00
Lamsfilet met aubergine €15,00

Hoofdgerechten

Tarbot (gebakken/gegrild) met beurre blanc saus €26,50
Gebakken tournedos met truffelsaus
Supplement gebakken ganzenlever € 5,50
€25,00

Nagerechten

Dessert van de dag €9,50
Dessert Historique de ‘Huygens’ €11,50
Moulleux met vanille-ijs €11,50
Kaas met garnituur €12,50

Specials

Terrine van ganzenlever met suikerbrood €18,50
3-luik van ganzenlever €18,50
Chefs burger, gebakken ganzenlever met appel €18,50
Krokant gebakken zwezerik €18,50
Steak tartaar met truffelmayonaise €14,50
Bisque van schaaldieren met kreeft €14,50

Menu “Le Barquichon”

Laat u verrassen door de chef die voor u een menu samenstelt van gerechten uit de à la carte kaart.
4-gangen €45,00
5-gangen €55,00
6-gangen €65,00

Heeft u een allergie? Meld het ons, dan kan de keuken hier rekening mee houden.