Voorgerechten

Steak tartaar met toast en truffelmayonaise €15,50
Langzaam gegaarde runderlende met bacon €16,00
Bawykov zalm met papadum en komkommer €15,50
Ganzenlever terrine met suikerbrood en appelstroop €18,25
Drieluik van ganzenlever (terrine, crème brûlee en krullen) €18,25

Soepen

Romige aardappel-prei soep €8,75
Bisque van schaaldieren met toast en rouille €10,00

Warme Voorgerechten

Coquilles met pompoen en schaaldierensaus €16,50
Langoustines met wortel en kerrie €17,00
Gebakken zwezerik, uiencompote en hazelnoot €17,50
Chefs burger, gebakken ganzenlever met appel €18,25

Hoofdgerechten van Vis

Gebakken zeeduivel met saffraan saus dagprijs
Vis van de dag dagprijs

Hoofdgerechten van Vlees en Gevogelte

Langzaam gegaarde sukade geserveerd met eigen jus €24,50
Poussin, (piepkuiken) op twee manieren bereid €21,50
Gebakken tournedos met truffelsaus of pepersaus
Supplement gebakken ganzenlever € 5,25
€26,50

Bij veel van onze gerechten is een supplement van ganzenlever een verrijking van het gerecht.
Bespreek het met de bediening.

Menu “Le Barquichon”

Een dagelijks wisselend menu afhankelijk van het aanbod op de markt
3-gangen €35,00
4-gangen €40,00
5-gangen €47,50
Uitsluitend per tafel te bestellen

Heeft u een allergie? Meld het ons, dan kan de keuken hier rekening mee houden.