Voorgerechten
Tartaar van King crab met Granny Smith | €18,00 |
Tompouce gevuld met kalfsmuis, sjalot en aceto | €17,00 |
Tussengerechten
Gebakken coquilles met venkel en vanille | €19,00 |
Risotto carbonara, spek en Parmezaanse kaas | €17,00 |
Hoofdgerechten
Griet (bakken of grillen) met Noilly Prat saus | €29,00 |
Tournedos met Madeira saus | €29,00 |
Nagerechten
Dessert van de dag | €12,00 |
Dessert Historique de ‘Huygens’ (vanille) | €13,00 |
Moulleux met vanille-ijs | €13,00 |
Kaas met garnituur van het ‘Proefhuys’ | €17,00 |
Specials
Steak tartaar met truffelmayonaise | €17,00 |
Bisque van schaaldieren met kreeft | €17,00 |
Ibérico ham met amandelen | €17,00 |
Terrine van ganzenlever met brioche | €23,00 |
3-luik van ganzenlever | €25,00 |
Gebakken ganzenlever met appel | €25,00 |
Krokant gebakken zwezerik | €23,00 |
Menu “Le Barquichon”
Dit menu is samengesteld door de chef met gerechten die speciaal worden gemaakt buiten de à la carte kaart om. | |
4-gangen | €52,50 |
5-gangen | €62,50 |
6-gangen | €72,50 |