Voorgerechten

Bawykov zalm met papadum €16,00
Steak tartaar met truffelmayonaise €14,50

Tussengerechten

Gebakken gamba’s met saffraan €15,00
Gebraden eendenborst biet en aceto €15,00

Hoofdgerechten

Tarbot met beurre blanc saus €26,50
Gebraden parelhoender met truffel €24,50

Nagerechten

‘Appeltaart’ Le Barquichon €9,50
Moulleux met vanille roomijs €11,50
Kaas met garnituur €12,50

Specials

Terrine van ganzenlever met suikerbrood €18,50
3-luik van ganzenlever €18,50
Chefs burger, gebakken ganzenlever met appel €18,50
Krokant gebakken zwezerik €18,50
Wilt u 1 van bovenstaande specials in het menu? Dit kan tegen een meerprijs van €6,-  
   
Steak tartaar met truffelmayonaise €14,50
Bisque van schaaldieren met kreeft €14,50
Wilt u 1 van bovenstaande specials in het menu? Dit kan tegen een meerprijs van €4,-  

Menu “Le Barquichon”

Laat u verrassen door de chef die voor u een menu samenstelt van gerechten uit de à la carte kaart.
4-gangen €45,00
5-gangen €55,00
6-gangen €65,00

Heeft u een allergie? Meld het ons, dan kan de keuken hier rekening mee houden.