Voorgerechten

Croque Thon, tonijntartaar met toast en wasabi €16,50
Iberico ham met meloen en gerookte olijfolie €16,50

Tussengerechten

Coquilles met antiboise en fregola €17,50
Lamsfilet met eigen jus en kruidenkorst €17,50

Hoofdgerechten

Tarbot (bakken/grillen) met Pernod saus €27,50
Tournedos met Madeira saus €27,50

Nagerechten

Dessert van de dag €11,00
Dessert Historique de ‘Huygens’ (limoen panna cotta) €12,00
Moulleux met vanille-ijs €13,00
Kaas met garnituur €16,00

Specials

Steak tartaar met truffelmayonaise €16,50
Bisque van schaaldieren met kreeft €16,50
Terrine van ganzenlever met brioche €20,00
3-luik van ganzenlever €22,00
Gebakken ganzenlever met appel €22,00
Krokant gebakken zwezerik €20,00

Menu “Le Barquichon”

Dit menu is samengesteld door de chef met gerechten die speciaal worden gemaakt buiten de à la carte kaart om.
4-gangen €49,00
5-gangen €59,00
6-gangen €69,00

Heeft u een allergie? Meld het ons, dan kan de keuken hier rekening mee houden.