Voorgerechten
Croque Thon, tonijntartaar met toast en wasabi | €16,50 |
Iberico ham met meloen en gerookte olijfolie | €16,50 |
Tussengerechten
Coquilles met antiboise en fregola | €17,50 |
Lamsfilet met eigen jus en kruidenkorst | €17,50 |
Hoofdgerechten
Tarbot (bakken/grillen) met Pernod saus | €27,50 |
Tournedos met Madeira saus | €27,50 |
Nagerechten
Dessert van de dag | €11,00 |
Dessert Historique de ‘Huygens’ (limoen panna cotta) | €12,00 |
Moulleux met vanille-ijs | €13,00 |
Kaas met garnituur | €16,00 |
Specials
Steak tartaar met truffelmayonaise | €16,50 |
Bisque van schaaldieren met kreeft | €16,50 |
Terrine van ganzenlever met brioche | €20,00 |
3-luik van ganzenlever | €22,00 |
Gebakken ganzenlever met appel | €22,00 |
Krokant gebakken zwezerik | €20,00 |
Menu “Le Barquichon”
Dit menu is samengesteld door de chef met gerechten die speciaal worden gemaakt buiten de à la carte kaart om. | |
4-gangen | €49,00 |
5-gangen | €59,00 |
6-gangen | €69,00 |