Bij een no show of het niet tijdig annuleren van een reservering zullen wij kosten in rekening moeten brengen van € 50,00 per persoon.
Tijdig annuleren kunt u alleen telefonisch tot 12.00u op de dag zelf kosteloos doen.

Recensies

9,5 – Eten, sfeer, bediening en publiek waren top! Ook heel prettig dat we kraanwater erbij konden krijgen. Goede service! Voor herhaling vatbaar en aan iedereen aan te raden.

Conny K.

10 – Absoluut een topavond gehad! Fantastisch gegeten waarbij we gekozen hadden voor het 4-gangen menu. Ambiance is geweldig, klein en knus. Bediening is super attent en een mooie combi tussen professioneel en losjes.
Zeker de moeite waard om terug te komen!

Janneke D.

10 – Intimiteit en hoge kwaliteit in een sfeervol huiskamerrestaurant. Het is de trots van Ellen en Michiel en aan alles voelbaar. Ellen is een bijzonder open Gastvrouw die ons met haar natuurlijke charme verwend. Michiel is de Chef die het verfijnen van smaakpalletten heeft eigengemaakt. Het samenspel waarmee zij de gasten verwennen is opvallend. De gangen en de wijnen passeren hier met een unieke souplesse en wij ervaren dat als uniek. Bijzondere wijnen en zeer smaakvolle heerlijke gerechten, genoten hebben we! Dank jullie wel, ons avondje is een klein feestje geworden!

Ro & Jo

10 – Wat hebben wij weer heeelijk zitten eten. Komen hier zo’n 4x per jaar omdat we weten dat we hier altijd goed vertoeven en in de watten worden gelegd. Bij binnenkomst staat er al een lekker knabbeltje op tafel, truffel chips, heerlijk! We kiezen voor een glaasje bubbels en een aantal gerechten uit de kaart, ganzenlever terrine, zwezerik met zoete ui, lam gebraden en tarbot, wauw zo lekker allemaal! Allemaal pure ingrediënten zonder poespas, daar komen we voor. Bij de koffie krijgen we nog wat lekkers, dit maakt het feestje compleet! We komen graag weer terug, want dit is smullen, en prijs kwaliteit helemaal in orde

Annemarie R.

Meer recencies zijn te vinden op iens.nl en op onze webpagina in de pers