Le Barquichon word regelmatig beoordeeld. Dit gebeurt zowel op beoordelingswebsites als iens, maar ook door de jaarlijkse bladen Lekker en Gault Millau. Hieronder vind je een selectie van recensies van onze gasten.

Een 10 – De culinaire hemel ligt in Voorburg. Al vele jaren is het optimaal culinair genieten in de sfeervolle ‘Barquichon’. Daarom de hoogste tijd voor een review c.q. ode aan de uitbaters Ellen en Michiel

Dat kleinschaligheid en topkwaliteit vaak zo’n goede combinatie is, bewijzen Ellen als gastvrouw en Michiel als chef kok elke keer opnieuw.

Al weer enige tijd geleden heeft ‘ Le Barquichon’ haar inrichting vernieuwd. Maar de sfeer is gebleven. De tijd blijft hier in dit kleinschalige restaurant met 6 tafels in positieve zin stil staan. Alles is sfeervol uitgelicht inclusief het schilderij met een Voorburgse locatie als onderwerp.

Hier komt u voor een avond culinair genieten met Ellen als ter zake kundige en ontspannen gastvrouw, die uw culinaire wensen altijd moeiteloos weet in te passen en Michiel, die het allemaal op uw bord weet te toveren. Gebaseerd op de Franse keuken maar wel met een eigen signatuur.

Zo kozen we deze keer voor het 3-gangen menu en namen in plaats van de bavette de zeeduivel als hoofdgerecht. Prachtig klaargemaakt met een mooie saffraan saus op een bedje van spinazie met een mouse van zoete aardappel. Vooraf genoten we van een mooi stukje Frans maïskip met een subtiele Indiase twist. Als dessert in de vorm van een tulp een parfait op honingbasis, daaronder een mousse van witte chocola en wat crumble. Met onze favoriete witte wijn uit Argentinië, die veel weg heeft van een Gewüztraminer, kwamen wij moeiteloos in de hoogste culinaire sferen.

En dit allemaal nog uiterst betaalbaar ook. Amuse, heerlijk brood en water zijn op kosten van het huis, voeg daarbij de mooie en betaalbare wijnkaart, dan is het geen wonder dat het zinvol is om ruim van te voren te reserveren.

Rik en Ria

10 – Weer genoten! Goede bediening; gezellig zonder opdringerig te zijn. Heerlijk gegeten. Het 4-gangen menu inclusief goed aansluitend wijnarrangement. Tot de volgende keer!

Louis V.

9,5 – Eerlijke, gastvrije, persoonlijke, betrokken en trotse eigenaren. Ook de kok komt aan tafel, is geïnteresseerd en maakt prettig contact. Daar houden wij van! Bovendien was het eten en de wijn van goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Jos Vink

10 – An eye-opener, fantastisch lekker gegeten ,gezellige kleine ruimte aardige bediening en de wandeling door de binnenstad van Voorburg is ook de moeite waard.

Constance P.

Meer recencies zijn te vinden op iens.nl