Voorgerechten

Tartaar van King Crab met Granny Smith €17,00
Dungesneden kalfsmuis met tomatenmayonaise
Supplement geroosterde tonijn €4,00
€16,50

Tussengerechten

Coquilles met snijboon en soja beurre blanc €18,00
Truffelrisotto met hazelnoot en Parmezaan €17,50

Hoofdgerechten

Griet (bakken/grillen) met Champagne saus €28,50
Tournedos met Madeira saus €28,50

Nagerechten

Dessert van de dag €11,00
Dessert Historique de ‘Huygens’ (vanille panna cotta) €12,00
Moulleux met vanille-ijs €13,00
Kaas met garnituur €16,00

Specials

Steak tartaar met truffelmayonaise €17,00
Bisque van schaaldieren met kreeft €17,00
Ibérico ham met amandelen €17,00
Terrine van ganzenlever met brioche €23,00
3-luik van ganzenlever €25,00
Gebakken ganzenlever met appel €25,00
Krokant gebakken zwezerik €23,00

Menu “Le Barquichon”

Dit menu is samengesteld door de chef met gerechten die speciaal worden gemaakt buiten de à la carte kaart om.
4-gangen €50,00
5-gangen €60,00
6-gangen €70,00

Heeft u een allergie? Meld het ons, dan kan de keuken hier rekening mee houden.